آخرین اخبار
کد مطلب: 75413
انتخابات عشايري در چهارمحال و بختياري برگزار مي‌شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 706

 

به گزارش سلام لردگان به نقل از  خبرگزاري فارس ، رضا محمدسليماني ظهر امروز در جمع کارکنان ستاد سپاه استان اظهار داشت: با توجه به تقسيمات کشوري جديد در استان و اضافه شدن شهرستان‌هاي بن و سامان نواحي مقاومت بسيج اين دو شهرستان در آينده نزديک تشکيل و ساختار آن اعلام مي‎شود.

وي افزود: در سال جديد طرح‌هاي بومي محلي در عرصه فرهنگي با توجه به اقتضائات جغرافيايي در رده‌هاي مقاومت بسيج اجرا مي‌شود.

محمدسليماني با اشاره به نامگذاري سال 92 به عنوان سال حماسه سياسي و اقتصادي از سوي مقام معظم رهبري، ادامه داد: ترويج اقتصاد مقاومتي در سطح جامعه و خانواده‌ها از ديگر کارهايي است که سازمان بسيج سازندگي سپاه استان نيز پيگير آن است.

فرمانده سپاه چهارمحال و بختياري با يادآوري برگزاري انتخابات شوراهاي اسلامي و رياست جمهوري در سال جاري گفت: در استان چهارمحال و بختياري علاوه بر اين دو انتخابات، انتخابات عشايري نيز برگزار مي‌شود.

وي خاطرنشان کرد: بصيرت افزايي بر اساس گفتمان ولايت از مهم‌ترين برنامه‌هاي سپاه و بسيج در راستاي حضور پرشور مردم در اين امر مهم و خلق حماسه سياسي است.

محمدسليماني تصريح کرد: سپاه و بسيج حامي هيچ گروه، جريان و حزبي نيست و تلاش براي تحقق منويات فرمانده معظم کل قوا در سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي؛ وظيفه و رسالت همه دلسوزان انقلاب اسلامي محسوب مي‌شود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس